Ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του Drones και περίπου δύο μήνες πριν έρθουν ξανά στην Ελλάδα, οι Muse παρουσίασαν το νέο τους βίντεο για το Aftermath.
Είναι σε στυλ flipbook animation με την υπογραφή του γιαπωνέζου σκηνοθέτη Tekken, που έχει συνεργαστεί ξανά με τη μπάντα σε βίντεο για τα Follow Me και Exogenesis: Symphony Part 3 (Redemption).

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.