Εκτός δράσης για ακόμα δύο μήνες αναμένεται να μείνει ο αρχηγός της Μάντσεστερ Σίτι, Βινσάν Κομπανί, σε μια χρονική περίοδο που ο Βέλγος αμυντικός είχε επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους.
Ο 30χρονος πια σέντερ μπακ, τραυματίστηκε στο ματς κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας και όπως διαπιστώθηκε από τις εξετάσεις που υποβλήθηκε, έπαθε ζημιά σε σύνδεσμο του δεξιού του γονάτου και η πιο αισιόδοξη πρόβλεψη αναφέρει ότι ο παίκτης θα μείνει εκτός για 1,5 μήνα.
Ωστόσο, βάσει του βεβαρημένου ιατρικού του ιστορικού, δεν αποκλείεται ο Κομπανί να μείνει εκτός για μεγαλύτερο διάστημα.
Σε ό,τι αφορά το ερχόμενο ματς με την Μπέρνλι, αμφίβολοι είναι τόσο ο Σέρχιο Αγκουέρο, όσο και ο Πάμπλο Ζαμπαλέτα.
Πηγή: sport-fm.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.