Μία ηλικιωμένη οδηγός, ηλικίας 88 ετών, φέρεται να προκάλεσε το τροχαίο δυστύχημα στο Νέο Ψυχικό το μεσημέρι της Τετάρτης (05.02.25).
Ένας νεκρός άνδρας, 41 ετών και τέσσερις τραυματίες, εκ των οποίων οι δύο σοβαρά, είναι ο απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος στο Νέο Ψυχικό, στην πλατεία της Αγίας Σοφίας.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, όλα συνέβησαν, όταν η 88χρονη οδηγός έχασε τον έλεγχο του ΙΧ της, το οποίο κινούνταν σε δρόμο πίσω από το Πεντάγωνο.
Αρχικά προσέκρουσε σε σταθμευμένο ΙΧ, έπειτα πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, όπου συγκρούστηκε με διερχόμενο βαν, το οποίο ανετράπη και στη συνέχεια κατέληξε στην πλατεία της Αγίας Σοφίας, όπου παρέσυρε δύο μοτοσυκλέτες.
Ο 41χρονος σκοτώθηκε, δύο γυναίκες που έχουν τραυματιστεί από τη σφοδρή σύγκρουση, φέρουν κακώσεις στο θώρακα και στη λεκάνη, ενώ άλλα δύο άτομα μεταξύ των οποίων και η 88χρονη, είναι πιο ελαφρά τραυματισμένα.





Αυτόπτης μάρτυρας του δυστυχήματος, μιλώντας στο newsit.gr, περιέγραψε τη στιγμή της σφοδής σύγκρουσης.
«Το αμάξι ήταν ανεξέλεγκτο, χτύπησε παρκαρισμένα αυτοκίνητα, βγήκε στο αντίθετο ρεύμα και ”καρφώθηκε” στην πλατεία.
Εκείνη την ώρα έρχονταν τα παιδιά κι έγινε ό,τι έγινε».
Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», ενώ, οι Αρχές διεξάγουν έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η τραγωδία.
newsit.gr
Αφήστε μια απάντηση
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.

Αμα της την ελεγε κανεις, κατά πιθανότητα θα τον λιντσάρατε, και δεν ντρέπεσαι λίγο, και πως μιλάς έτσι και θα μπορούσε να είναι γιαγιά σου και ωραία ανατροφή σου δώσανε κλπ., άσε που θα φωνάζατε και την αστυνομία για να τιμωρηθεί ο θρασύς που τόλμησε να προσβάλλει τη γιαγιά
Παλιογρια πήρες στο λαιμό σου τόσους ανθρώπους….