Αλλάζει το ωράριο συναλλαγών των τραπεζών από αύριο, Πέμπτη 2 Μαΐου.
Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών (ΕΕΤ), σε συνέχεια της νέας Συλλογικής Σύμβασης με την ΟΤΟΕ, από την Πέμπτη, 2 Μαΐου 2019, τα καταστήματα των τραπεζών μελών της ΕΕΤ θα πραγματοποιούν συναλλαγές, κατά τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα – Παρασκευή) τις ώρες 08.00-14.00.
Εκτός από τη διαμόρφωση του ωραρίου συναλλαγών, η νέα Κλαδική Συλλογική Σύμβαση των τραπεζοϋπαλλήλων είναι τριετούς διάρκειας και περιλαμβάνει σημαντικές ρυθμίσεις που αφορούν:
– Στην προστασία της απασχόλησης.
– Στη βελτίωση του εισοδήματος των τραπεζοϋπαλλήλων με την κάλυψη εντός της τριετίας μέρους των απωλειών.
– Στην εκπαίδευση των τραπεζοϋπαλλήλων, ενόψει της ψηφιοποίησης των τραπεζικών εργασιών, καθώς και άλλες σημαντικές ρυθμίσεις με θεσμικό και οικονομικό περιεχόμενο.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.