Η εταιρεία ζητούσε να δοθεί το «πράσινο φως» για την επένδυση στις Σκουριές.
Απορρίφθηκε με απόφαση του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Πάνου Σκουρλέτη η αίτηση θεραπείας που είχε καταθέσει το Σεπτέμβριο η Ελληνικός Χρυσός.
Με την αίτηση που είχε υποβάλει η εταιρεία «Ελληνικός Χρυσός» ζητούσε να ανακληθεί προηγούμενη απόφαση του υπουργού, η οποία εκδόθηκε τον Ιούλιο του 2016, και προέβλεπε την επιστροφή του Προσαρτήματος Τεχνική Μελέτη Μεταλλουργικής Μονάδας Χαλκού, Χρυσού και Θειϊκού Οξέος Μαντέμ Λάκκου.
Η Ελληνικός Χρυσός ζητούσε να δοθεί το «πράσινο φως» για την επένδυση της εταιρείας στις Σκουριές. Η εταιρεία μεταξύ άλλων προέβαλε την άποψη ότι η προσβαλλόμενη απόφαση προσκρούει στο δεδικασμένο της απόφασης 3191/15 του ΣτΕ. Αντίθετα, στην απορριπτική του απόφαση ο υπουργός τονίζει ότι η απόφαση «εκδόθηκε ακριβώς σε συμμόρφωση προς την απόφαση του ΣτΕ».
Πηγή: protothema.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.