Nέο κύμα χιονιά από το μεσημέρι-Αποκλεισμένα χωριά στην Δυτικη Φθιώτιδα, στις επάλξεις ο μηχανισμός (εικόνες-κάρτες)

1 Min Read

Η κακοκαιρία συνεχίζεται και σήμερα στην Φθιώτιδα. Έντονη χιονόπτωση υπάρχει σε αρκετές περιοχές του Νομού και ειδικά τα ορεινά χωριά αντιμετωπίζουν ζητήματα τα οποία σπεύδει ή ήδη ενεργεί για να επιλύσει η Πολιτική Προστασία. Στο Εθνικό Οδικό Δίκτυο δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. 

Σε χωριά της Υπάτης το χιόνι ξεπέρασε τους 20 πόντους ενώ σε ακόμη πιο ορεινά σημεία έφτασε το μισό μέτρο.

DSC 1124

Σε επικοινωνία που είχε το Lamianow με τον υπεύθυνο Πολιτικής Προστασίας του Νομού, Θανάση Καρακάντζα, μας ενημέρωσε τα εξής: “Αυτή την στιγμή τα μηχανήματα επιχειρούν στον ορεινό όγκο στο επαρχιακό οδικό δίκτυο όπου υπάρχουν αποκλεισμένα χωριά ειδικά στην Δυτική Φθιώτιδα. Συν τις άλλοις υπάρχει επιχείρηση εκκαθάρισης στην Δαμάστα στον δρόμο που οδηγεί προς το μοναστήρι”.

Σύμφωνα με τον κ. Καρακάντζα από το μεσημέρι και μετά αναμένουμε νέο κύμα χιονιά στην περιοχή μας χωρίς ωστόσο να μπορεί να προσδιοριστεί πόση ώρα θα διαρκέσει και τι ένταση θα έχει.

DSC 1125

Δείτε τον καιρό στην περιοχή μας για τις επόμενες ώρες από τις κάρτες του meteo.gr

lamia makrakomi 1 malesina stilida 1

atalanti 1 domokos 1 DSC 1117 DSC 1118  DSC 1121 DSC 1122 DSC 1126 DSC 1127 DSC 1131 DSC 1132

Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Share This Article