Τη χειρότερη κατάληξη είχαν οι έρευνες για τον 56χρονο βοσκό, καθώς οι τελευταίες πληροφορίες από τοπικά ΜΜΕ λένε πως βρέθηκε νεκρός.
Συγκεκριμένα σύμφωνα με το tempo24, ο άνθρωπος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του και ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείριση για την μεταφορά του στο νοσοκομείο Ρίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο βοσκός έπεσε σε χαράδρα ενώ επιχειρούσε να φέρει πίσω τα ζώα του που είχαν απομακρυνθεί. Στην επιχείρηση μετέχουν άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας και Πυροσβέστες.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.