Άσχημα ήταν τα νέα για τον 96χρονο ο οποίος αναζητούταν τα τελευταία 24ώρα στην περιοχή της Ευρυτανίας. Ο άτυχος ηλικιωμένος που αγνοούταν για περίπου 10 ημέρες βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι -δυστυχώς νεκρός- σε πυκνόφυτο δάσος έξω από το χωριό που κατοικούσε.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο ηλικιωμένος από την Αρωνιάδα Καλεσμένου αγνοείταιείχε επικοινωνήσει με τους δικούς του στις 10 Οκτωβρίου.

Η κόρη του επικοινώνησε με συγχωριανούς του πατέρα της την Παρασκευή και αυτό που της μετέφεραν ήταν πως δεν έχουν δει εδώ και αρκετές μέρες τον 96χρονο. Εν τέλει ενημερώθηκε η αστυνομική Διεύθυνση Ευρυτανίας, η ΟΠΚΕ και η Εθελοντική Ομάδα Διάσωσης προκειμένου να αναζητήσουν τον ηλικιωμένο. Μαζί με την 7η ΕΜΑΚ που συνέδραμε ο άτυχος ηλικιωμένος βρέθηκε στο πυκνόφυτο δάσος που απέχει πάνω από 35 λεπτά με τα πόδια από το δρόμο. Προφανώς ο ηλικιωμένος φαίνεται ότι έχασε τον προσανατολισμό του.
Βάσει των πρώτων στοιχείων ο θάνατος του οφείλεται σε παθολογικά αίτια κάτι το οποίο βέβαια θα ξεκαθαρίσει μετά την νεκροψία-νεκροτομή.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.