Νεκρός βρέθηκε στην Ελασσόνα από τον γιο του ένας 65χρονος άνδρας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr είχε πάει για κυνήγι και καθυστερούσε να επιστρέψει.
Ο άτυχος άντρας είχε φύγει από το ξημέρωμα για το κυνήγι των λαγών, κάτι που έκανε συχνά, και πάντα επέστρεφε το μεσημέρι, όμως αυτή την φορά κάτι τέτοιο δεν έγινε. Η οικογένειά του ανησύχησε και άρχισε να τον αναζητεί. Δυστυχώς, βρέθηκε νεκρός από τον ίδιο του τον γιο.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.