Νεκρός 62χρονος μετά από πτώση σε χαράδρα στο Άγιον Όρος, όπου βρέθηκε για προσκυνηματική επίσκεψη.
Ο άτυχος άνδρας φαίνεται ότι έχασε την ισορροπία του, πέφτοντας σε χαράδρα, ενώ διέσχιζε με τρεις συνοδοιπόρους του μονοπάτι, το οποίο συνδέει τις Ιερές Μονές Σίμωνος Πέτρας και Αγίου Γρηγορίου.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η οποία ειδοποιήθηκε για το συμβάν λίγο μετά τις 11 το πρωί, το σημείο της πτώσης δεν ήταν προσβάσιμο από ξηράς και για αυτό το λόγο χρειάστηκε να επιστρατευτεί σκάφος του Λιμενικού Σώματος προκειμένου οι πυροσβέστες να προσεγγίσουν δια θαλάσσης τον 62χρονο.
Η σορός του άνδρα, όπως και οι υπόλοιποι φίλοι του, αναμένεται να μεταφερθούν με ταχύπλοο στο Λιμάνι της Δάφνης.
Πηγή: Skai.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.