Νεκρός 42χρονος εργάτης- Καταπλακώθηκε από κλαρκ

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Min Read

Τραγικό θάνατο βρήκε χθες  ένας  εργάτης στις Νηές στον Αλμυρό. Το δυστύχημα σημειώθηκε σε χωματόδρομο κοντά στα ιχθυοτροφεία όταν ο 42χρονος άνδρας, αλβανικής καταγωγής, καταπλακώθηκε από κλαρκ.

-Advertisement-
ΚΤΕΛ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στις 8 το βράδυ όπως επίσης αστυνομία από τον Αλμυρό και οχήματα της πυροσβεστικής. Μετά τις προσπάθειες των πυροσβεστών ο άνδρας απεγκλωβίστηκε από το μηχάνημα ωστόσο ανασύρθηκε νεκρός.

Η σορός του σύμφωνα με το thessaliatv.gr μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Βόλου. Άγνωστες παραμένουν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το συμβάν

Νεκρός

-Advertisement-
ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΛΑΜΙΑΣ

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *