Νεκρός 22χρονος σε τροχαίο στο Πόρτο Ράφτη – Ήταν συνοδηγός σε αυτοκίνητο που έπεσε σε χαντάκι

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Min Read

Τροχαίο με αυτοκίνητο να πέφτει σε χαντάκι και έναν νεαρό 22 ετών να χάνει τη ζωή του σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα στο Πόρτο Ράφτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες το τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 2:30 στη συμβολή των οδών Καλαβρύτων και Ρόδων.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες το αυτοκίνητο οδηγούσε ένας 21χρονος, που δεν τραυματίστηκε και συνελήφθη, ο 22χρονος που ήταν συνοδηγός και έχασε τη ζωή του και άλλος ένας νεαρός που επίσης δεν τραυματίστηκε

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της πυροσβεστικής στελέχη της οποίας ανέσυραν χωρίς τις αισθήσεις τους τον 22χρονο, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

πηγη protothema

Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.