Ένα ακόμα τροχαίο δυστύσημα, με θύμα έναν νέο άνθρωπο, σημειώθηκε αυτή τη φορά στο Λασίθι.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το θανατηφόρο τροχαίο με θύμα 19χρονο. σημειώθηκε γύρω στις 3 τα ξημερώματα της Τετάρτης.
Ένα Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, που οδηγούσε υπό βροχή ο 19χρονος από τη Νέα Ανατολή Ιεράπετρας, εξετράπη της πορείας του, πέρασε τα κιγκλιδώματα και έπεσε κάτω από τη γέφυρα Φρουζή μεταξύ Παχιάς Άμμου και Καλού Χωριού.


Ο νεαρός οδηγός βρήκε τραγικό θάνατο και χρειάστηκαν μεγάλες προσπάθειες από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ για να ανασυρθεί μετά από μιάμιση ώρα και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Τις αρμόδιες υπηρεσίες κινητοποίησαν διερχόμενοι οδηγοί που είδαν την εκτροπή του αυτοκινήτου, αλλά λόγω του μεγάλου βάθους δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν ουσιαστικά. Για την ανάσυρση του νεαρού άνδρα επιχείρησαν τρεις άνδρες της Πυροσβεστικής που έφτασαν επιτόπου με ένα όχημα της Υπηρεσίας.


Το πιθανότερο είναι το νέο αυτό θανατηφόρο τροχαίο να οφείλεται στην ολισθηρότητα του οδοστρώματος. Η Τροχαία ΒΟΑΚ διενεργεί προανάκριση για να διαπιστώσει τα αίτια του δυστυχήματος.
thetoc.gr
