Δριμύ «κατηγορώ» του προέδρου της ιατροδικαστικής εταιρίας για το τραγικό λάθος του ιατροδικαστή που εξέτασε τη σορό του βρέφους από τη Συρία.
Μια ολόκληρη κοινωνία έπεσε να δικάσει, να σταυρώσει και να περάσει από την… κρεατομηχανή μια οικογένεια που θρηνεί το χαμό ενός παιδιού, ενός βρέφους.
Ωστόσο, ο πατέρας, παρότι έχασε το παιδί του και παρότι «βαφτίστηκε» παιδεραστής, είπε ότι «συγχωρεί» όλους αυτούς που έσπευσαν να τον καταδικάσουν. Κούμπωνε άλλωστε, με όλη την περιρρέουσα ατμόσφαιρα σχετικά με το μεταναστευτικό, με τις ΜΚΟ, με τους ηθικούς κι αξιακούς κανόνες που έχουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι.
Ο Γρηγόρης Λέων, πρόεδρος της ιατροδικαστικής εταιρίας έδωσε ξεκάθαρα το στίγμα της όλης ιστορίας. Ο ιατροδικαστής έκανε ένα τεράστιο λάθος. Δεν ακολουθήθηκε η ενδεδειγμένη διαδικασία. Δεν πήγε στο Παίδων να λάβει ιστορικό.
Διαπόμπευσαν τον πατέρα ακόμα και οι συνάδελφοί μου. Δεν πρέπει να αντιστρέφουμε την ιστορία. Οι τρόποι είναι απλοί.
Οργάνωση, στελέχωση, εκπαίδευση και κυρίως τήρηση των επιστημονικών κανόνων. Οταν τηρούμε τους κανόνες σπάνια θα πέσουμε σε τραγικά λάθη, όπως ήταν αυτό. Ενα τραγικό λάθος που δεν πρέπει να επαναληφθεί…».
Δείτε το βίντεο
ΠΗΓΗ: ethnos.gr
Αφήστε μια απάντηση
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.

Το δριμύ κατηγορώ του προέδρου δεν το είδαμε σε όλες τις λάθος ιατροδικαστικές εκθέσεις Ελλήνων που μιλούσαν για αυτοκτονία και τελικά επεδείχθησαν δολοφονίες….
Η επιλεκτική ευαισθησία αποδεικνύει πως σκοπό έχει την ενοχοποίηση των συναισθημάτων των Ελλήνων που αντιδρούν στη παρα φύση εγκατάσταση με σκανδαλώδης ευνοικές συνθήκες εκατοντάδων χιλιάδων απροσδιορίστου καταγωγής ανθρώπων…
Κρίμα για το παιδάκι όπως και για κάθε αθώα ψυχή που φεύγει από τούτο τον κόσμο….
Δεν μας τα λετε ολα ρε παιδιά εκεί στα κανάλια….Κατι δεν μας πειθει
Κρίμα για την αθώα ψυχή που «εφυγε»….
ΛΥΠΑΜΑΙ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗ ΠΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΚΑΝΕ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ. ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ ΟΤΙ ΤΑ ΟΣΑ ΜΥΡΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΛΕΝΕ