Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε μία γυναίκα περίπου 50 με 55 ετών και η μοναδική επιβαίνων, από το ΙΧ αυτοκίνητο που το μεσημέρι υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε στη θάλασσα στο λιμάνι της Ραφήνας.
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε την άτυχη γυναίκα στο κέντρο Υγείας Νέας Μάκρης όπου διαπιστώθηκε από τους γιατρούς ο θάνατός της. Το όχημα στο λιμάνι της Ραφήνας αναμένεται να ανελκυθεί από γερανοφόρο όχημα.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.