Το πτώμα μίας 52χρονης γυναίκας ανασύρθηκε από τον πυθμένα του λιμένα Αλεξανδρούπολης χθες το απόγευμα. Στο σημείο έσπευσε το Λιμενικό Σώμα Αλεξανδρούπολης για να ανασύρει το πτώμα της γυναίκας από τη θάλασσα.
Όπως αναφέρει το evros24.gr, η γυναίκα ανασύρθηκε με αφρούς στο στόμα, ενώ οι αιτίες της τραγωδίας δεν είναι ακόμη γνωστές.
Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα, στην προβλήτα της Αλεξανδρούπολης βρέθηκε το κινητό της τηλέφωνο, το πορτοφόλι της, τσιγάρα και ένα σταυρουδάκι.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση από το Λιμενικό, η Λιμενική Αρχή Αλεξανδρούπολης, ενημερώθηκε χθες το απόγευμα, για την ύπαρξη μία γυναίκας χωρίς τις αισθήσεις της, εντός της θαλάσσιας περιοχής του επιβατηγού λιμένα, και συγκεκριμένα σε απόσταση δύο μέτρων από τον προβλήτα.
Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. με τη συνδρομή των οποίων περισυνελέγη η 52χρονη ημεδαπή, ενώ στη συνέχεια διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Έβρου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης.
Πηγή φωτό: evros24.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.