Συγκλονισμένη είναι η μικρή κοινωνία της Βαλμαντούρας Αχαΐας, από τον τραγικό θάνατο που βρήκε η 59χρονη Θ.Π., η οποία καταπλακώθηκε από το τρακτέρ που οδηγούσε, χθες την ώρα που έκανε αγροτικές εργασίες.
Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, το αδιανόητο περιστατικό συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου, όταν ξαφνικά αναποδογύρισε το τρακτέρ -άγνωστο για ποιο λόγο- και την σκότωσε.
Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο για να μεταφέρει τη γυναίκα στο νοσοκομείο, αλλά δυστυχώς ήταν αργά. Για τον απεγκλωβισμό της από το βαρύ όχημα χρειάστηκε η παρέμβαση 10 πυροσβεστών που βρέθηκαν στο σημείο με πέντε οχήματα.
Η άτυχη γυναίκα ήταν 59 ετών και μητέρα τεσσάρων παιδιών. Όλοι οι κάτοικοι της περιοχής είχαν να πουν ένα καλό λόγο για εκείνη.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.