Την τελευταία της πνοή άφησε σήμερα τα ξημερώματα μία 40χρονη γυναίκα η οποία έπεσε στο κενό από τον 8ο όροφο πολυκατοικίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Ειδικότερα περίπου στις 5.00 το πρωί η γυναίκα έπεσε από τον 8ο όροφο πολυκατοικίας η οποία βρίσκεται στην οδό Αγίας Σοφίας.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Αστυνομίας πρόκειται για αυτοκτονία.
πηγη-thestival.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.