Χειροπέδες σε δυο νεαρούς έβαλαν οι αστυνομικοί του Α. Τ. Κύμης την Κυριακή 17 Μαρτίου.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του evima.gr οι δυο νεαροί ένας από την Κύμη και ο άλλος από το Βίταλο, επιτέθηκαν και χτύπησαν με μπουνιές και κλωτσιές σε συνομήλικό τους που ήταν μαζί με μία κοπέλα. Το θύμα της επίθεσης μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κύμης, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια αποχώρησε.
Αποτέλεσμα ήταν να συλληφθούν από αστυνομικούς του Α.Τ. Κύμης στους οποίους ΕΛ αρχικά αντιστάθηκαν.
Παράλληλα συνελήφθη και ο πατέρας του ενός.
Όπως λένε οι αποκλειστικές πληροφορίες οι δύο νεαροί απασχολούν συχνά το Α.Τ. της Κύμης με παρόμοια περιστατικά.
Οι δυο νεαροί επέβαιναν σε μηχανή η οποία ανήκει στον πατέρα του ενός νεαρού ο οποίος και έχει συλληφθεί.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.