Νέα τραγωδία σημειώθηκε νωρίς το πρωί στα ανοιχτά της Μυτιλήνης, όταν αναποδογύρισε…
βάρκα στην οποία επέβαιναν περίπου 40 πρόσφυγες με προορισμό την Ελλάδα από τα παράλια της Τουρκίας. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για μια νεκρή μητέρα μαζί με το παιδί της.
Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα ένα νέο ναυάγιο με μετανάστες ανοιχτά της Μυτιλήνης. Ήδη το πλωτό του Λιμενικού Σώματος με τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των ανδρών του κατάφερε να σώσει και να βγάλει στο λιμάνι της Μυτιλήνης περίπου 30 άτομα ανάμεσα στα οποία πολλά μικρά παιδιά και γυναίκες.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι εντοπίστηκε μια μητέρα χωρίς να έχεις τις αισθήσεις της, η οποία είχε αγκαλιά το μικρό παιδί της όμως οι άνδρες του Λιμενικού παρά τον σχεδόν άμεσο εντοπισμό τους δεν κατάφεραν να τους κρατήσουν στη ζωή. Τη βάρκα εντόπισε πλοίο λίγο μετά τις 09:00 που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Μυτιλήνη-Αϊβαλί.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.