Μια ακόμη συντονισμένη επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη από το πρωί της Παρασκευής στο σημείο φόβος και τρόμος στην περιοχή της Βοιωτίας, το Πυρί. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ αστυνομικές δυνάμεις από Φθιώτιδα, Βοιωτία και Εύβοια από τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα κάνουν φύλλο και φτερό τον καταυλισμό αφού ταυτοποιήθηκαν οι δράστες της ληστείας που σημειώθηκε στις 7.00 το απόγευμα της Πέμπτης σε όχημα που οδηγούσε νεαρή γυναίκα, που διερχόταν από την γέφυρα του Πυρίου.
Όπως προκύπτει οι δράστες πετάχθηκαν στον δρόμο, διέκοψαν την κυκλοφορία και αφού την κατέβασαν από το αυτοκίνητο, την χτύπησαν προκαλώντας της ευτυχώς ελαφρά τραύματα και στη συνέχεια της έκλεψαν την τσάντα που είχε χρήματα και ένα κινητό τηλέφωνο. Στην συνέχεια έφυγαν με κατεύθυνση τον καταυλισμό όπου σήμερα κατά τη διάρκεια της επιχείρησης συνελήφθησαν.
Αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις της ΕΛ.ΑΣ.
Αφήστε μια απάντηση
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.

Κλωτσές, γροθιές, χαστούκια…..και επανάληψη 5-6-10 φορές ή για 12 συνεχόμενες ώρες σε κάτι τέτοιους, να δείς αν θα τολμήσουν, όχι να το ξανακάνουν μόνο, αλλά και να διανοηθούν να το επιχειρήσουν!!!! Να βιώσουν πόνο, τέτοιο που θα ικετεύουν για οίκτο…ναι αυτόν που ΔΕΝ δείχνουν σε γεροντάκια πυο εισβάλουν στα σπίτια τους και σε ανυπεράσπιστους γενικά. Αν δεν ξεκινήσουν πραγματικές τιμωρίες, δε θα σταματήσει το τροπάρι αυτό, αρκετή ανοχή επέδειξαν όλοι ανά τον κόσμο.