Νέα στάση εργασίας εξήγγειλαν για την ερχόμενη Τρίτη 21 Ιουνίου οι εργαζόμενοι στα μέσα σταθερής τροχιάς που διαμαρτύρονται για την επικείμενη ένταξη των μέσων μαζικής μεταφοράς στο Υπερταμείο αποκρατικοποιήσεων.
Έτσι, από τις 22:00 έως τη λήξη της βάρδιας ακινητοποιημένα θα είναι μετρό, ηλεκτρικός σιδηρόδρομος και τραμ.
«Οι εργαζόμενοι στη ΣΤΑΣΥ, συνεχίζουμε τις κινητοποιήσεις μας που σκοπό έχουν να εισακουστεί το αίτημά μας που δεν είναι άλλο από τη μη μετατροπή του αγαθού της μετακίνησης σε αγοραίο προϊόν προς όφελος των συμφερόντων και εις βάρος του επιβατικού κοινού» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωσή τους.
Πηγή: Newsbeast.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.