Όπως αποκαλύπτει το protothema.gr, περνώντας από την πλατεία στις 5 τα ξημερώματα, ο άτυχος άντρας έκανε παρατήρηση στους νεαρούς για τον συνωστισμό και εκείνοι… τον μαχαίρωσαν και τον λήστεψαν
Ομάδα νεαρών που προφανώς διασκέδαζαν στην πλατεία, επιτέθηκαν σε έναν διερχόμενο ηλικιωμένο ο οποίος τους έκανε παρατήρηση για τον συνωστισμό και όταν τους είπε οτι θα καλέσει την Αστυνομία, τον μαχαίρωσαν και τον λήστεψαν. Ο 60χρονος, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ στο σημείο αστυνομικοί του Τμήματος ψάχνουν κάμερες και μαρτυρίες που θα τους οδηγήσουν στα ίχνη των δραστων της πρωτοφανούς επίθεσης.
Αφήστε μια απάντηση
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.
