Για ασελγείς πράξεις και αποπλάνηση παιδιών στη Ρόδο συνελήφθη χθες το απόγευμα ένας 52χρονος κάτοικος Ρόδου που κατηγορείται για πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις, αποπλάνηση παιδιών και ασέλγεια σε ανήλικο έναντι αμοιβής κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.
Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η αστυνομία ο 52χρονος προσέγγισε με αυτοκίνητο σχολεία της πόλης και προέβαινε σε ασελγείς-ακόλαστες και προσβλητικές πράξεις, παρατηρώντας διερχόμενες μαθήτριες.
Ο δράστης εντοπίσθηκε επ’ αυτοφώρω, από αστυνομικούς που χειρίζονταν την υπόθεση και προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου. Κατά την εξέλιξη της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι από το Σεπτέμβριο του 2015 ενεργούσε κατ’ επανάληψη, είτε στην κατοικία του είτε σε υπαίθριους χώρους, ασελγείς πράξεις σε βάρος δυο ανήλικων κοριτσιών προσφέροντάς τους μικρά χρηματικά ποσά και άλλα υλικά ανταλλάγματα. Αξιοσημείωτο είναι ότι ο κατηγορούμενος είχε συλληφθεί και στο παρελθόν για παρόμοια δραστηριότητα.
Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δυο ηλεκτρονικοί υπολογιστές τρία κινητά τηλέφωνα, σε δειγματοληπτικό έλεγχο των οποίων βρέθηκε ψηφιακό υλικό (βίντεο) με ασελγείς πράξεις σε βάρος των ανήλικων κοριτσιών και 54 φαρμακευτικά σκευάσματα (δισκία) σεξουαλικής διέγερσης. Ο συλληφθείς οδηγείται σήμερα στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, ενώ η διερεύνηση της υπόθεσης συνεχίζεται.
zougla

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.