Έτρεχαν από φωτιά σε φωτιά οι πυροσβέστες την Κυριακή – μετά τον κάμπο της Ροδίτσας “άρπαξε” και στο Κόμμα (Φωτό, Βίντεο)

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Min Read

Μετά την φωτιά που ξέσπασε τις πρωτες μεσημεριανές ώρες της Κυριακής στον κάμπο της Ροδίτσας σε βαλτωδη περιοχή φωτιά είχαμε λίγο πριν τις 16.00 και στο Κόμμα Λαμίας.

1000116201
1000116197

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της πυροσβεστικής ενώ ρίψεις έκαναν και τα PZL που έμειναν για αρκετές ώρες στον αέρα για τις δύο πυρκαγιές που ήταν σε εξέλιξη.

-Advertisement-
1000116199

1000116194

Η φωτιά στο Κόμμα Λαμίας άρπαξε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία στο σημείο που έκαιγε και πριν λίγες μέρες. Άμεσα οχήματα της πυροσβεστικής και υδροφόρα του δήμου προχώρησαν σε κατάσβεση πριν η φωτιά επεκταθεί.

1000116195
1000116196
1000116200

Στην περιοχή της Ροδίτσας που ήταν και αρκετά πιο δύσβατο το σημείο με αποτέλεσμα να κολλήσει και πυροσβεστικό, η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο τις πρώτες απογευματινές ώρες.

Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.