Τραγική εξέλιξη στην υπόθεση του νεογέννητου και της 36χρονης μητέρας του που νοσηλεύεται διασωληνωμένη με κορονοϊό στην Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με πληροφορίες το βρέφος έχασε την μάχη. Οι γιατροί αναγκάστηκαν να προχωρήσουν σε καισαρική για να σώσουν το μωρό της 36χρονης η οποία είναι ανεμβολίαστη.
Το βρέφος το οποίος γεννήθηκε πριν από λίγες ώρες και ήταν μόλις 22 εβδομάδων δεν ήταν σίγουρο αν θα τα κατάφερνε καθώς ήταν στο όριο της επιβίωσης λόγω του χρόνου κύησης.
Αμέσως μετά την καισαρική, η μητέρα διασωληνώθηκε και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.
Ρεπορτάζ: Άγγελος Λαμπίδης

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.