Η Λαμιώτισσα Γεωργία Χατζηγεωργίου κατέκτησε το πρώτο της μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μάστερς του Λονδίνου. Η Ελληνίδα κολυμβήτρια ήταν δεύτερη στα 200μ. ελεύθερο με 2:36.11.
Η προσπάθειά της για να φέρει τη γαλανόλευκη στον υψηλότερο ιστό θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 28 Μαΐου με το 200αρι μικτό. Μαζί της ο προπονητής της Αλέξανδρος Κόκκινος με τον οποίο συνθέτουν ένα αχτύπητο δίδυμο.
Μπράβο Γεωργία, μπράβο Αλέξανδρε!

Αφήστε μια απάντηση
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.

Συγχαρητήρια παιδιά. Συνεχίστε έτσι. Μπας και ακούσει και κανάς Χριστιανός εδώ στην Λαμία και δούμε καμιά άσπρη μέρα
Συ γχαρητηρια στην ομαδα απο την λαμια παντα τετοια και καλη συνεχεια
Υ.Γ ειναι σαββατο 28 και 200 μ μεικτο να το διορθωσετε