Την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018, παραμονή των Θεοφανίων το βράδυ, θα ψάλλουμε όπως κάθε χρόνο τα Μικρασιάτικα κάλαντα στις γειτονιές της Νέας Μαγνησίας Λαμίας.
Οι φωνές των παιδιών, τα αναμμένα φαναράκια, τα μουσικά όργανα, θα ζωντανέψουν τη συνοικία που κάθε χρόνο μας περιμένει με ανοιγμένες πόρτες κι αγκαλιές.
Στις 7,00 το βράδυ η χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Μαγνησίας, θα ψάλει τα κάλαντα στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ι.Μ. Φθιώτιδας κ.κ. Νικόλαο και στην συνέχεια στο Δήμαρχο Λαμίας κ. Νικόλαο Σταυρογιάννη και τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Σ.Ε κ. Ευθύμιο Καραϊσκο.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.