Ο 20χρονος συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου από άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Νέας Ιωνίας και στην κατοχή του βρέθηκαν πάνω από 500 κροτίδες.
Όπως έγινε γνωστό από την ΕΛ.ΑΣ., κατά τον έλεγχο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 40 συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν 570 κροτίδες.
Ο 20χρονος οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.


newsit.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.