Νέα επίθεση αυτοκτονίας σε τζαμί στο Πακιστάν

Τουλάχιστον 11 είναι οι τραυματίες από τη βομβιστική επίθεση σε χώρο συγκέντρωσης προσευχής στην περιοχή Σικαρπούρ στα νότια της χώρας, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.

-Advertisement-
ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ

Η επίθεση έγινε με την ανατίναξη βομβιστή αυτοκτονίας στην είσοδο του τζαμιού, όταν τον σταμάτησαν οι αστυνομικοί για να του κάνουν έλεγχο.

Μετά την πρώτη έκρηξη, ένας άλλος βομβιστής αυτοκτονίας προσπάθησε να μπει στο τζαμί, αλλά οι αστυνομικοί τον πυροβόλησαν και τον τραυμάτισαν, σύμφωνα με τις Αρχές.

Μεταξύ των τραυματιών, είναι τουλάχιστον τρεις αστυνομικοί, ενώ δύο από τους τραυματίες είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

-Advertisement-
KATSIAVOS

Στο σημείο της επίθεσης βρίσκονται συνεργεία διάσωσης για τον εντοπισμό και τη μεταφορά των τραυματιών στα νοσοκομεία.

Share This Article
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *