Το Γραφείο Διαστημικών Θραυσμάτων (Space Debris Office) του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος (ESA) στο Ντάρμσταντ της Γερμανίας, μόλις έδωσε στη δημοσιότητα μια νέα εκτίμηση σχετικά με την αναμενόμενη πτώση του κινεζικού διαστημικού σταθμού «Τιανγκόνγκ-1» (Ουράνιο Παλάτι-1).Σύμφωνα με τους νέους υπολογισμούς των ευρωπαίων επιστημόνων, επιβεβαιώνεται ότι μετατίθεται ελαφρώς προς τα πίσω η προβλεπόμενη ώρα καταστροφής του σταθμού στη γήινη ατμόσφαιρα.
Το διάστημα που αναμένεται να συμβεί, τοποθετείται πλέον ανάμεσα στο απόγευμα της Κυριακής 1 Απριλίου και στα χαράματα της Δευτέρας 2 Απριλίου, με πιο πιθανό ένα χρονικό «παράθυρο» γύρω στις 02:25 ώρα Ελλάδας της 2ας Απριλίου.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.