Μετά την πρώτη δήλωσή του εναντίον των οπαδών της Λάρισας που τον έβριζαν κατά τη διάρκεια του αγώνα της Λάρισας με τον Πανιώνιο, ο Κούγιας έβγαλε και μια ακόμα, συμπληρωματική δήλωση.
Μετά την πρώτη δήλωσή του εναντίον των οπαδών της Λάρισας που τον έβριζαν κατά τη διάρκεια του αγώνα της Λάρισας με τον Πανιώνιο, ο Κούγιας έβγαλε και μια ακόμα, συμπληρωματική δήλωση.
Συγκεκριμένα, ο Κούγιας, όπως και στην πρώτη δήλωση, αναφέρεται σε «αλβανάκια» και σε «εμπόριο ναρκωτικών», απλά αυτή τη φορά το κάνει πιο εκτεταμένα και με… περισσότερες λεπτομέρειες.
Η νέα δήλωση του Κούγια:
«Καληνύχτα αλβανάκια και περαστικά σας! Σήμερα όπως είδα, ήρθατε ντυμένοι με τα χρώματα της ομάδος σας, το μαύρο χρώμα της Παρτιζάν Τιράνων.
Σε λίγο καιρό θα είσαστε μόνιμα στα Τίρανα.
Οι Έλληνες Δικαστές όταν σε καταδικάζουν για ναρκωτικά και είσαι Αλβανός, την άλλη μέρα σε στέλνουν πίσω στη βρώμικη γεμάτη ναρκωτικά χώρα σου.
Σας έχω για πρωινό και να θυμάστε, ακόμη δεν σας έχω πάρει στα σοβαρά, ακόμη σας έχω για πλάκα.
Τον Ελβίρ, τον Ράγια, τον Μπέτσι, τον Τούρτα και τη χοντρή γυναίκα του θα τους τακτοποιήσω όπως πρέπει και πάντα με τον Νόμο».
Μάλιστα, μόλις λίγα λεπτά αργότερα, ο Κούγιας έκανε άλλη μια δήλωση, στην οποία αυτή τη φορά ανέφερε και την νίκη της Λάρισας επί του Πανιωνίου:
«Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, συγχαρητήρια σε όλους τους προπονητές, σιγά σιγά θα φτιάξουμε μεγάλη ομάδα.
Όταν μπορείς να νικάς τόσο εύκολα τον Παναιτωλικό, τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον ιστορικό Πανιώνιο, μπορείς να τους νικήσεις όλους.
Αν δεν είχαμε πληρώσει τη βρωμιά του Λάμπρου στην Ξάνθη και το γεγονός ότι με τη Λαμία παίξαμε χωρίς άμυνα λόγω των αποβολών της Ξάνθης, θα είχαμε τώρα 20 πόντους.
Τα καλύτερα έρχονται!
Είμαι καψούρης με την ομάδα μου.
Ευχαριστώ τους χιλιάδες οπαδούς μας που ξεφτίλισαν αυτά τα χαρτζιλικωμένα με τυρί Τρικάλων αλβανάκια».
sdna.gr
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.