Nέα αναβολή υπήρξε στην πρεμιερα της Football League, καθώς ούτε στις 7 Νοεμβρίου θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα.
Πιο συγκεκριμένα, οι ομάδες ενημερώθηκαν από τη διοργανώτρια αρχή ότι λόγω των δικαστικών εκκρεμοτήτων μετά τις προσφυγές της Νίκης Βόλου και από τη στιγμή που δεν υπάρχουν τελεσίδικες αποφάσεις, δεν μπορεί την επόμενη εβδομάδα να υπάρξει η προγραμματισμένη σέντρα.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.