Η νέα άδεια στον καταδικασμένο σε 11 φορές ισόβια εκτελεστή της 17 Ν δόθηκε από τις αγροτικές φυλακές Βόλου όπου κρατείται
Η μεταγωγή του καταδικασμένου για 11 δολοφονίες και άλλα αδικήματα Δημήτρη Κουφοντίνα, από τις φυλακές Κορυδαλλού, σε αυτές της Κασσαβέτειας Βόλου είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις. Αυτό ωστόσο δεν εμπόδισε το μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης 17Ν να καταθέσει αίτηση για 48ωρη άδεια.
Σύμφωνα με πληροφορίες την Δευτέρα, συνεδρίασε το τριμελές Πειθαρχικό Συμβούλιο της φυλακής, το οποίο και ενέκρινε το αίτημά του, καθώς κρίθηκε ότι πληροί τις προϋποθέσεις του νόμου και ότι ήταν συνεπής κατά τις προηγούμενες άδειες που είχε δοθεί.
Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Κουφοντίνας έχει λάβει άλλες τρεις 48ωρες άδειες από τις φυλακές Κορυδαλλού, πριν μεταχθεί στις αγροτικές φυλακές Βόλου.
πηγή protothema

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.