Φαίνεται πως ο Λεμπρόν Τζέιμς το πήρε προσωπικά μετά τις τέσσερις σερί ήττες των Καβαλίερς και φρόντισε να βάλει ένα τέλος.
Ο «βασιλιάς» πέτυχε 57 πόντους (!) με 9/9 βολές, 21/30 δίποντα και 2/4 τρίποντα, αλλά πέραν αυτών είχε 11 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 3 κλεψίματα και 2 τάπες σε 42 λεπτά, σε μία από τις κορυφαίες παραστάσεις της καριέρας του. Έτσι η νίκη με 130-122 στη Γουάσινγκτον ήρθε φυσιολογικά, μαζί και με τους 20 πόντους του εξαιρετικού Ντέρικ Ρόουζ. Ο Λεμπρόν απείλησε το ρεκόρ καριέρας του, τους 61 πόντους από τις 3 Μαρτίου του 2014 κόντρα στους Χόρνετς.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.