Σαστισμένη η κοινωνία της Ναυπάκτου από το πρωτοφανές περιστατικό που εκτυλίχθηκε το απόγευμα στη Ναύπακτο με τη δολοφονική επίθεση αγνώστου εναντίον ιδιοκτήτη καταστήματος. Σϋμφωνα με πληροφορίες του Nafpaktianews.gr ο δράστης της δολοφονικής επίθεσης συνελήφθη στην ορεινή Δωρίδα.
Ναύπακτος: Δολοφονική επίθεση σε επαγγελματία – BINTEO

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.