Το καλοκαίρι του 2018 ο Λενί Νανγκίς ήρθε στην Ελλάδα και αγωνίστηκε στον Λεβαδειακό για ένα χρόνο.
Μιλώντας για την εμπειρία του από το ελληνικό ποδόσφαιρο, ο 26χρονος ακραίος επιθετικός από τη Γουαδελούπη στάθηκε στους απλήρωτους μισθούς και στις μικροσυνεννοήσεις.
Όπως τόνισε στο footmercato ο Νανγκίς: “Στην Ελλάδα βρήκα πάλι τη χαρά του ποδοσφαίρου, την οποία είχα χάσει στην τελευταία μου σεζόν στη Γαλλία με τη Βαλενσιέν. Υπήρχαν και υπάρχουν μεγάλες ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ με ωραία γήπεδα και ζεστή ατμόσφαιρα. Έπειτα από όλα αυτά, ειλικρινά, η Ελλάδα είναι κάτι το ιδιαίτερο.
Υπάρχουν όμως απλήρωτοι μισθοί, μικρές συνεννοήσεις και τα πράγματα δεν είναι τα πάντα υγιή (εννοεί το περιβάλλον). Πρέπει να τα ζήσεις για να καταλάβεις. Ήταν αρκετά διαφορετικό αυτό που γνώρισα, αλλά προσαρμόστηκα καλά. Χάρηκα το ποδόσφαιρο. Ένιωθα αληθινά καλά από πλευράς φυσικής κατάστασης εκεί”.
πηγή: aek365.com

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.