Ένας απίστευτος καβγάς σημειώθηκε στη Ναύπακτο ανάμεσα σε δύο DJs, οι οποίοι πιάστηκαν στα χέρια λόγω διαφωνίας για τα… ποσοστά.
Οι δύο DJs, ηλικίας περίπου 50 ετών, είχαν ραντεβού στο σπίτι του ενός στη Ναύπακτο προκειμένου να συζητήσουν μια καλοκαιρινή τους συνεργασία. Ωστόσο, τα σχέδια φαίνεται να χάλασαν όταν συζήτησαν για τα ποσοστά που θα πάρει ο καθένας τους.
Σύμφωνα με το patrinews.gr, η διαφωνία των δύο ανδρών εξελίχθηκε σε άγριο καβγά, ο οποίος μεταφέρθηκε από το εσωτερικό του σπιτιού, έξω στον δρόμο.
Ο φερόμενος ως δράστης φέρεται να ανέβηκε στο διαμέρισμα, πήρε ένα μαχαίρι και επέστρεψε, επιτιθέμενος στον άλλο DJ.
Ο δεύτερος DJ δέχτηκε μαχαιριά στο αυτί, με αποτέλεσμα να είναι αναγκαία η μεταφορά του στο νοσοκομείο του Ρίου για να γίνει συγκόλληση του αυτιού.
Ο άνδρας συνελήφθη άμεσα και κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα Ναυπάκτου στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.
πηγη newsit

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.