Μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκαν σήμερα το πρωί σπηλαιολόγοι που εξερευνούσαν σπηλαιοβάραθρο στην περιοχή των Δερβενοχωρίων.
Ενας σκελετός σε βάθος 50 μέτρων και μία ενεργή χειροβομβίδα στην ίδια περιοχή, συνθέτουν το μυστηριώδες σκηνικό της υπόθεσης.
Οι σπηλαιολόγοι αμέσως κάλεσαν την αστυνομία η οποία με τη σειρά της ειδοποίησε την 7η ΕΜΑΚ προκειμένου να αναλάβει το κομμάτι της ανάσυρσης των οστών από το βάθος του σπηλαίου αλλά και τον στρατό για την ασφαλή διαχείριση της χειροβομβίδας που όπως διαπιστώθηκε από την άθικτη περόνη της, παραμένει ενεργή.
Η διαδικασία της ανάσυρσης των οστών του ανθρώπινου σκελετού ολοκληρώθηκε από τα μέλη της 7ης ΕΜΑΚ που πήραν μέρος στην επιχείρηση. Τα οστά ήδη μεταφέρονται με περιπολικό για ιατροδικαστική εξέταση προκειμένου να εξεταστεί σε ποιον ανήκουν και τι μπορεί να συνέβη με τον άνθρωπο που έχασε τη ζωή του και κατέληξε στο βαθύ σπληλαιβάραθρο.
Όσον αφορά στην χειροβομβίδα, ο στρατός σύμφωνα με το ρεπορτάζ εκτίμησε ότι θα χρειαστεί ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό προκειμένου να την διαχειριστεί με ασφάλεια. Εως τότε, ο χώρος ασφαλίστηκε και θα φυλάσσεται για παν ενδεχόμενο.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.