Στο «σφράγισμα» εγκαταστάσεων του Nammos στη Μύκονο, λόγω αυθαίρετων κατασκευών, προχώρησαν οι αρχές παρουσία αστυνομικών δυνάμεων και εισαγγελικών λειτουργών. Η όλη αστυνομική επιχείρηση καταγράφηκε σε βίντεο από θαμώνα.
Ειδικότερα, η Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (ΟΠΚΕ) εισέβαλλε στο Nammos, την ώρα που οι θαμώνες απολάμβαναν αμέριμνοι το φαγητό τους. Λουκέτο μπήκε στο εστιατόριο «Concept» και το τμήμα της παραλίας που εξυπηρετείται από αυτό. Για αυθαιρεσίες, επίσης, ελέγχεται και το εστιατόριο «Nammos By The Sea».
Το Mykonoslive.tv δημοσίευσε βίντεο, όπου φαίνονται οι θαμώνες να αντιδρούν απορημένοι στη θέα ενός πάνοπλου αστυνομικού με τατουάζ, γυαλιά ηλίου και… μπαντάνα στα μαλλιά!

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.