Μπαράζ ελέγχων σε βαγόνια και κτίρια που είχαν καταληφθεί από αλλοδαπούς

1 Min Read

Παρέμβαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας παρουσία Δικαστικής Αρχής πραγματοποιήθηκε σε κτίρια, οικίες και βαγόνια στη Θεσσαλονίκη για παράνομη εγκατάσταση και διαμονή ατόμων.

-Advertisement-
fitcare

Ερευνήθηκαν οι χώροι τεσσάρων οικημάτων, που βρίσκονται στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης, έπειτα από σχετικές καταγγελίες των ιδιοκτητών τους για παράνομη εγκατάσταση και διαμονή ατόμων στο εσωτερικό τους.

Συγκεκριμένα, ερευνήθηκαν οι χώροι και των τεσσάρων οικημάτων και εντοπίστηκαν συνολικά 18 αλλοδαποί. Συνελήφθησαν 13 απ’ αυτούς για παράνομη είσοδο και διαμονή στην Ελληνική επικράτεια και 5 εξ’ αυτών συνελήφθησαν για Διατάραξη οικιακής ειρήνης.

Παράλληλα, στο πλαίσιο συνεχιζόμενων αστυνομικών ελέγχων στην ευρύτερη περιοχή του Ν. Σ. Σταθμού Θεσσαλονίκης, εντοπίστηκαν 20 αλλοδαποί εντός πέντε λειτουργικών βαγονιών αμαξοστοιχιών, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης, αφού δεν διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα.

-Advertisement-
ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ

Οι αμαξοστοιχίες απομακρύνθηκαν άμεσα από το σημείο προκειμένου να γίνει απολύμανση. Παρόμοιες δράσεις θα συνεχιστούν και στο μέλλον.

Πηγή: ethnos.gr

TAGGED:
Share This Article
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *