Απίστευτο σκηνικό στο κλειστό του Παλαιού Φαλήρου, με τους διαιτητές του αγώνα να κάνουν… μπάχαλο την έναρξη του αγώνα Πανιώνιος – Ολυμπιακός για τη Basket League, ξεχνώντας να κρατήσουν ενός λεπτού σιγή.
Σε όλα τα ματς της αγωνιστικής είχε αποφασιστεί να τιμηθεί με αυτό τον τρόπο ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, αλλά οι Σώμος, Καλδίρης και Ζαχαρής δεν το θυμήθηκαν αρχικά, προκαλώντας σύγχυση στο γήπεδο.
Το τζάμπολ έγινε μάλιστα κανονικά, αλλά στη συνέχεια κάποιος ενημέρωσε τους 3 διαιτητές για τη γκάφα και έτσι έστησαν ξανά τους παίκτες στο κέντρο του γηπέδου, για να κρατηθεί τελικά το ενός λεπτού σιγή και να αρχίσει για δεύτερη φορά το παιχνίδι. 


newsit.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.