“Άρια Μπαρόκ, από την ανάγνωση… στην ερμηνεία”.
Μια ιδιαίτερη παρουσίαση, για μυημένους και μη στην όπερα, της γνωστής άριας “ombra mai fu” από την όπερα του Georg Friedrich Haendel, “Ξέρξης”, θα πραγματοποιηθεί από καθηγητές και μαθητές του Μουσικού Σχολείου Λαμίας σε συνεργασία με τον Γιώργο Σαμαρτζή (τενόρο της ΕΛΣ) και με μαέστρο τον καθηγητή του Μουσικού Σχολείου Λαμίας, Δημήτρη Χαλκιά.
Θα παρουσιαστεί ο τρόπος της μελέτης αλλά και της τελικής ερμηνείας (με ορχήστρα) μιας άριας από αυτήν την όμορφη και στυλιστική εποχή.
Σας περιμένουμε στην φιλόξενη αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσικού Σχολείου Λαμίας, την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023, στις 19.00′.
Η εκδήλωση θα είναι ανοικτή για το κοινό και με ελεύθερη είσοδο.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.