Ελλάς το μεγαλείο σου. Τα περιστατικά παραβιάσεων του ΚΟΚ και τα παράδοξα στους ελληνικούς δρόμους, είναι καθημερινό φαινόμενο με ένα από αυτά, με πρωταγωνιστή έναν μοτοσικλετιστή με πατερίτσες στον Ταύρο, να καταγράφεται από την κάμερα του Live News.
Το περιστατικό με τον οδηγό της μηχανής που κρατά τις πατερίτσες, καταγράφηκε νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευή (20.09.2024) σε κεντρικό δρόμο στον Ταύρο.
Στο βίντεο που εξασφάλισε η εκπομπή του Mega, φαίνεται ένας άνδρας να οδηγεί με σπασμένο πόδι μία μηχανή.
Παράλληλα, ο οδηγός με το ένα χέρι κρατάει το τιμόνι και με το άλλο τις πατερίτσες.
Πρόκειται για ένα περιστατικό που εγκυμονεί κινδύνους τόσο για τον ίδιο τον οδηγό, αλλά και για όσους κινούνται γύρω του.
newsit.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.