Τα πρώτα σημάδια «σταθεροποίησης» της ελληνικής οικονομίας δείχνουν οι χειμερινές προβλέψεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, σύμφωνα με τον επίτροπο Πιερ Μοσκοβισί. Ερωτηθείς σήμερα κατά τη συνέντευξη Τύπου στην οποία παρουσίασε τις χειμερινές προβλέψεις, υπογράμμισε ότι παρά το γεγονός ότι η Ελλάδα θα καταγράψει ύφεση το 2016, αυτή θα είναι μικρότερη αυτής που αναμενόταν στις φθινοπωρινές προβλέψεις, κάτι που όπως είπε αποτελεί «θετική εξέλιξη».
Παρά τη δύσκολη περσινή χρονιά, αυτοί είναι οι «πρώτοι καρποί» της ανάκαμψης, δήλωσε ο Γάλλος επίτροπος και συμπλήρωσε πως «οι βελτιωμένες προβλέψεις δεν πρέπει να οδηγήσουν στην ανακοπή των προσπαθειών ή απώλεια της δυναμικής των τελευταίων μηνών».
«Η εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων είναι το κλειδί», επισήμανε ο Π. Μοσκοβισί, ο οποίος ωστόσο δεν έκρυψε την ανησυχία του για τις αρνητικές επιπτώσεις που θα μπορούσε να έχει στην παγκόσμια οικονομία μια νέα αναζωπύρωση της ελληνικής κρίσης.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.