Απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Δημήτρη Παπαδημούλη, ο Πιέρ Μοσκοβισί είπε ότι είναι θετικές οι προβλέψεις για την Ελλάδα, ενώ εξέφρασε την ελπίδα του ότι θα υπάρξει συμφωνία στην επόμενη συνεδρίαση του Eurogroup, στις 15 Ιουνίου.
Όπως ανέφερε ο Επίτροπος, «είχαμε σημαντική πρόοδο στην τελευταία συνεδρίαση του Εurogroup, αλλά δεν φτάσαμε σε συμφωνία. Οι συζητήσεις συνεχίζονται, ελπίζω ότι το πετύχουμε στην επόμενη (15 Ιουνίου). Εμείς στην Κομισιόν θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για συμφωνία και θα παίξουμε το ρόλο του τίμιου μεσολαβητή. Εγώ ζητάω και από τις ελληνικές αρχές να ολοκληρώσουν όλες τις δεσμεύσεις τους σχετικά με τα προαπαιτούμενα που πρέπει να εκπληρωθούν. Ελπίζω ότι σύντομα θα έχουμε συμφωνία».

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.