Το ταξίδι του Παναθηναϊκού ΑΚTOR στο Άμπου Ντάμπι περνάει από την Κωνσταντινούπολη. Εκεί, δίνει αυτή την εβδομάδα τα δύο κρίσιμα παιχνίδια με την Αναντολού Εφές, αναζητώντας ακόμα δύο νίκες ακόμα για να πάρει το εισιτήριο για το Final 4 της Euroleague.





Στους δύο πρώτους αγώνες των playoffs, που έγιναν στο ΟΑΚΑ, οι φίλοι της ομάδας έζησαν μια μοναδική εμπειρία. Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, Μέγας Χορηγός της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΑΚΤΟR, ήταν εκεί με το αποκλειστικό Trophy Experience, δίνοντας στους φιλάθλους την ευκαιρία να δουν από κοντά το ιστορικό 7ο τρόπαιο της Euroleague και να φωτογραφηθούν μαζί του. Ένας από αυτούς μάλιστα, αναδείχθηκε σε μεγάλο τυχερό και απόλαυσε μια VIP εμπειρία που θα του μείνει αξέχαστη. Από τον 5ο όροφο του ΟΑΚΑ βρέθηκε στη σουίτα του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, από όπου παρακολούθησε την αναμέτρηση των «πρασίνων» με την Αναντολού Εφές, παρέα με τον Mr. Green.




πηγή protothema.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.