Συγκρούσεις αστυνομικών δυνάμεων και διαδηλωτών της αντιπολίτευσης στο Κόσοβο… έχουν μετατρέψει σε πεδίο μάχης τον χώρο μπροστά από το κτήριο της κυβέρνησης στην Πρίστινα, στο οποίο εκδηλώθηκε μικρής έκτασης πυρκαγιά.
Η αντιπολίτευση στην ντε φάκτο αποσχισθείσα αυτόνομη επαρχία της Σερβίας, η οποία κατοικείται κυρίως από εθνικά Αλβανούς, διαφωνεί με τις συμφωνίες που έχουν συναφθεί από την τοπική κυβέρνηση για το ζήτημα της σερβικής μειονότητας στο Κόσοβο, αλλά και για τον καθορισμό των συνόρων με το γειτονικό Μαυροβούνιο.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.