Στο Β΄ Νεκροταφείο της Λεύκας έξω από την Πάτρα βρέθηκε το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής η μητέρα του 17χρονου Γιώργου Νταγιούκλα, που έχασε πριν λίγα χρόνια τη ζωή του σε τροχαίο.
Η μητέρα, όπως ανέφερε στο OPEN, δεν μπορούσε να αφήσει το παιδί της με σβησμένο το καντήλι, γι’ αυτό και, κάτι που δήλωσε, είχε αποφασίσει να πηδήξει τον τοίχο και το έκανε για να βρεθεί δίπλα στο μνήμα του παιδιού της.
«Εγώ….έκανα κάτι παράνομο…δικάστε με….πήδηξα τα κάγκελα….Και δεν μετανιώνω παράνομο για σας…Για τους δικούς σας νόμους….Εγώ για τα παιδιά μου θα έκανα τα πάντα… θα πέθαινα θα έδινα την ζωή μου…Δεν μπόρεσα όμως….Αλλά με σβησμένο το καντήλι δεν θα άφηνα το παιδί μου… Καλή ανάσταση σε όλους… Εγώ πήγα στο παιδί μου.. Δεν μπορεί να μου το απαγορεύσει κανείς», έγραψε σε ανάρτησή της στο Facebook.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.