Τη σορό ενός άνδρα σε κατάσταση προχωρημένης σήψης εντόπισε χθες το Λιμενικό στη Σάμο, κοντά στο λιμανάκι του Αγίου Νικολάου στο Καρλόβασι.
Υπολογίζεται ότι ο άνδρας ήταν 30 ετών και είχε ύψος 1,75. Η σορός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου, ενώ παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή.
Πηγή

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.